Investeringsprojekt

Bruhnsvej, Frederikssund

Etagebyggeri Bruhnsvej, Frederikssund

På Bruhnsvej i Frederikssund har vi I Bolig Himmerland været i dialog med flere grundejere, omkring udvikligen af deres matrikler. Kommunen har tidligere vedtaget en lokalplan, der muliggør udviklingen af denne centralt beliggende del af byen. 

Det nærværende projekt vil forventeligt indeholde ca. 59 lejligheder med en gennemsnitsstørrelse på ca. 80 kvm. Lejlighederne vil primært være 2- og 3-værelses lejligheder. Hertil kommer der er større antal parkeringspladser, og vi regner med at etablere en delebils ordning for ejendommens beboere. Med en central beliggenhed og tæt nærhed til togstationen, sikrer placeringen optimale rammer for lejernes hverdag.

Frederikssund er en by i en hastig udvikling, med tæt forbindelse til København. Vi anser Frederikssund som en meget attraktiv by at investere i. Vi har længe fulgt udlejningsmarkedet i byen, og kan se at efterspørgslen på moderne og centralt beliggende boliger er stor. Udlejnings hastigheden på andre projekter i byen har været utrolig høj, og flere har været udlejet inden opførelse. Vi glæder os til den fremtidige proces med projektet, og hvis du ønsker at vide mere omkring dette projekt, så tag endelig fat i os.

Compare