Bolig himmerland

ERHVERV​

Erhvervslejemål i hele Himmerland

Bolig Himmerland opkøber, udvikler og udlejer erhvervslejemål i hele Himmerland og omegn: fra Aalborg nordpå og sydover til Viborg.

Uanset om du er på udkig efter kontorlokaler, butikslokaler eller hele erhvervsbygninger, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for din virksomhed.

Pålidelig, lokal udlejer af erhvervslejemål

Leder du efter en lokal og pålidelig udlejer af erhvervslejemål, er du kommet til det rette sted. Med Bolig Himmerland som din udlejer af erhvervslejemål er hjælpen altid tæt på, så du nemt kan få en personlig dialog med din udlejer.

Vi arbejder altid ud fra, at vores lejere skal være glade og tilfredse. Det betyder, at vi sætter en ære i at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Samtidig sørger vi for, at afregningen glider let, fra det øjeblik du sætter nøglen i døren første gang, til du får brug for andre lokaler og låser af for sidste gang.

Individuelle bindingsperioder, tilpasset din virksomhed

Hos Bolig Himmerland laver vi individuelle kontrakter med vores lejere. Det betyder for det første, at du ikke tvinges ind i en længere bindingsperiode end højst nødvendigt.

For det andet betyder det, at vi er villige til at investere i og tilpasse et nyt lejemål til dine behov, hvis du kan forpligte dig til en længere lejeperiode.

 

Har du fundet de ideelle erhvervslokaler, men kan ikke investere i dem selv ?

Tag fat i os hos Bolig Himmerland. Vi er åbne for at købe erhvervslokaler og tilpasse dem til dine behov, hvorefter du kan leje dem af os.

Har du erhvervslokaler til salg ? Kontakt os

Vi er altid interesserede i at opkøbe erhvervslokaler og –bygninger til fremtidig udlejning. Kontakt os gerne med det samme, hvis du har erhvervslokaler til salg. Vi er klar til at handle hurtigt, hvis dine lokaler passer til vores forretning og kunder.

Bliv kontaktet, når vi har nye lejemål. Skriv dig op her.

Skriv dig på vores interesseliste, så kontakter vi dig, så snart vi har et lejemål, der passer til dine behov og ønsker. Det koster ikke en krone at stå på listen.

Compare