Bolig himmerland

Himmerlands oasen

Senior boliger centralt i Aars

Bofællesskabet bygger på princippet om, at man bor på færre kvadratmeter i den private bolig, men til gengæld har man mere plads i form af fælles faciliteter og en fælles atriumhave, der er indrettet som en grøn oase året rundt. Som beboer i Himmerlands Oasen inviteres man til at være en del af det aktive fællesskab, der skabes gennem de fælles faciliteter, hvor der også er plads til, at man kan trække sig tilbage i sin private sfære i boligerne.

Beboerne i Himmerlands Oasen vil have nem adgang til byens blomstrende handelsliv, der udspringer fra Himmerlandsgade ca. 300m fra projektgrunden. Projektgrunden er også beliggende i gåafstand til Rutebilstationen, hvor der er forbindelse til andre større byer i kommunen og i Nordjylland. Byen er forbundet med en direkte busrute til Hobro på 45 min og med en direkte busrute til Aalborg Centrum på 40 min.

Lejlighederne vil have en forventet gennemsnitstørrelse på 73 kvm og være af varierende størrelser. Boligerne vil være indrettet sådan at den enlige, samt også et par vil have optimale rammer for deres hverdag. 

Er du interesseret i at leje dig ind i vores nye projekter ?

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du søger bolig eller lokaler i et bestemt område. Så er du blandt de første til at få at vide, hvornår vi starter udlejningen.

Compare