Køb af investeringsejendom

Invester sammen med os

Bolig Himmerland er din professionelle partner når du ønsker at investere i et ejendomsprojekt. Vi tager vores investorer og partnere med tidligt ind i projektfasen, hvilket sikrer det bedste udgangspunkt for et godt afkast.

Nedenfor kan du læse mere omkring de tre modeller vi tilbyder til vores investorer og partnere

Bolig Himmerland Invest - Bolig Himmerland Ejendoms Køb - Bolig Himmerland Partner Invest

Kontakt os eller skriv dig op på vores hjemmeside, så du kan blive en del af vores investorgruppe.

Bolig Himmerland Invest

Projektet opføres i fælleskab med en gruppe af investorer. Bolig Himmerland er selv investor i projektet, og står for den daglige drift af ejendommen. Ejendommen udbydes 12-15% under markedsprisen.

Vi investerer i fællesskab. Du står ikke alene med risikoen

Som medinvestor hos Bolig Himmerland står du ikke alene med risikoen. Vi har hånden på kogepladen og investerer i boligprojekter på lige vilkår med dig. I fællesskab med dig arbejder vi målrettet på at udvikle attraktive investeringsprojekter, som skal sikre vores fælles ejendomsinvestering give alle parter et stabilt afkast på investeringen.

Bolig Himmerland Ejendoms Køb

Vi udvikler et turn-key projekt til dig som køber, der opføres i totalentreprise. Vi har igennem hele processen, en dialog med køber der sikrer, at projektet bliver som køber ønsker. Vi tager os af hele processen lige fra grundkøb, myndighedsbehandling, entrepriseforhandling mm.

Diversificering af din investeringsportefølje

Når du investerer i ejendomme, som medinvestor hos Bolig Himmerland, diversificerer du din ejendomsportefølje. I praksis betyder det, at du kan få mulighed for at investere i flere projekter og dermed sprede din risiko ved at have forskellige former for investeringsejendomme sammen med os.

Bolig Himmerland Partner Invest

Der stiftes et projektudviklingsselskab i fællesskab med en partner. Bolig Himmerland varetager hele processen fra grundkøb, myndighedsbehandling, entrepriseforhandling, opførelse af ejendommen, udlejning og driften af ejendommen. Strategien og eventuelt salg aftales i fællesskab.

Ejendomsinvestering uden administrativt bøvl

Vores team står for den daglige drift, udlejning og den samlede boligadministration, medmindre vi i fællesskab indgår en anden aftale. Vi ved at køb af investeringsejendom kan medføre en større administrativ forpligtelse end ventet. Dette ønsker vi at minimere ved at stå for den daglige administration af de enkelte lejemål.

Vi udvikler attraktive udlejningsejendomme

Vores investeringsejendomme skal være en god investering for både dig og os. Uden at gå på kompromis med kvalitet, æstetik og beliggenhed finder vi løsninger, som skal være med til at sikre et stabilt afkast for din ejendomsinvestering. Vi tænker hele vejen rundt om projektet og optimerer alle faser, så lejerne får en fair husleje og du som investorer får udbytte af din investering.

Vi udvikler hjem, som lejerne er vilde med

Vi har en passion for at skabe hjem, som vores lejere er vilde med og gerne står i kø for at leje. Når vi udvikler nye projekter ser vi bl.a. på, hvordan livet som lejer ser ud i den specifikke ejendom og i området. Et af vores fokusområder er bl.a. at gennemtænke, hvordan den enkelte bygning kan bidrage til at øge fællesskabet for lejerne. Det kan f.eks. være i ejendomme tiltænkt seniorboliger, hvor vi arbejder aktivt på at minimere ensomhed ved at placere altaner og gangarealer optimalt, bruger ekstra ressourcer på en tæt dialog med lokalområdets foreninger m.m.

Har du en ejendom, som du ønsker at sælge?

Har du en ejendom, som du ønsker at sælge? Eller har du brug for hjælp til det praktiske i forbindelse med dine ejendomsinvesteringer? Tøv ikke med at kontakte os eller kom med ind i vores gratis Facebookgruppe for ejendomsinvestorer, hvor du kan offentliggøre udbyde dine ejendomme til salg

Lad os sammen foretage gode ejendomsinvesteringer og skabe hjem, som lejerne er vilde med

Hos Bolig Himmerland har vi fokus på at minimere dine risici og sikring af dit afkast, som investor på vores projekter.

Bliv medinvestor hos Bolig Himmerland og vær med til at skabe attraktive hjem, som imødekommer lejernes ønsker og samtidig er en god langsigtet investering.

Compare