Nye lejligheder i Aalborg på vej

bOLIG HIMMERLAND

Bo i en lejebolig i Aalborg og få uddannelsessteder, arbejde, restauranter, seværdigheder og naturen tæt på

Aalborg er en attraktiv by i konstant udvikling, som bl.a. byder på spændende seværdigheder, kultur- og fritidsaktiviteter og har et stort udvalg af gode restauranter og butikker. Uanset om du er enlig, studerende eller overvejer at flytte til Aalborg med din familie, er der rig mulighed for at finde den rette lejebolig centralt i Aalborg.

Nye lejligheder i Aalborg på vej

Bolig Himmerland bygger nye lejligheder i Aalborg. Til dig, der søger lejebolig i Aalborg, er der gode nyheder: Vi kommer til at tilbyde lejemål til familier såvel som den enlige, pensionisten og den unge førstegangslejer. 

Er det en studiebolig i Aalborg, du leder efter, kan du roligt skrive dig op nu. Vi bygger nemlig også studieboliger i vores nye Aalborg-projekt.

Moderne lejeboliger i Aalborg til fornuftige priser

Alle vores nye lejligheder i Aalborg bliver opført med kvalitetsmaterialer og er i moderne, lys stil med gennemtænkte planløsninger. Priserne for vores lejeboliger holder vi på et fornuftigt niveau.

Skriv dig på vores interesseliste, uanset om du leder efter en 1-værelses, 2-værelses, 3-værelses eller 4-værelses lejlighed i Aalborg. 

Med en lejebolig i Aalborg har du alt inden for rækkevidde

Med en lejebolig i Aalborg kommer du tæt på det hele. Aalborg er stor nok til, at der er et væld af muligheder inden for arbejde, uddannelse og kultur- og fritidsliv, samtidig med at det hele er inden for rækkevidde. Du kan nyde godt af både bylivets muligheder og naturens ro og skønhed, når du har en lejlighed i Aalborg.

Lundbyes Passage - Nye moderne lejemål i Aalborg

Varieret byliv og naturskønne omgivelser i Aalborg

Tæt på din nye lejlighed i Aalborg kan du nyde godt af det varierede handelsliv med indkøbsmuligheder, shopping, cafeer og restauranter. Samtidig har Aalborg et rigt kulturliv med teatre, koncertsale, museer og kunstgallerier. På aalborgnu.dk kan du altid holde dig opdateret med, hvad der sker i byen.

Med en lejebolig i Aalborg kan du også nemt drage fordel af de smukke naturområder i nærheden som f.eks. Rebild Bakker Nationalpark og Limfjorden. De naturskønne omgivelser giver dig mulighed for at nyde udendørsaktiviteter som vandreture, cykling, sejlsport og lystfiskeri.

Grønne områder tæt på Aalborg centrum

Når du bor til leje i Aalborg, har du masser af grønne områder at vælge imellem. Aalborg har flere parker og grønne områder, hvor du kan nyde naturen. Eksempelvis er Østre Anlæg lige øst for Aalborg centrum en af byens mest værdsatte oaser. I parken finder du både sø, blomsterbede og plæner, hvor du kan slappe af. For den aktive er der legeplads, boldbane, beachvolleybane og udendørs fitnessredskaber. Du kan se flere af Aalborgs parker og grønne områder her >>

Kom tæt på både arbejdet og uddannelsen med en bolig i Aalborg

I Aalborg er der mange gode jobmuligheder. Byen har et blomstrende jobmarked og er hjemsted for mange store virksomheder inden for industrien, teknologi, sundhedssektoren m.m. Dette giver dig gode job- og karrieremuligheder.

Studerende i Aalborg har masser af muligheder

Vil du uddanne dig i Aalborg, har du masser af muligheder. Aalborg huser flere uddannelsesinstitutioner, både ungdomsuddannelser og videregående uddannelser på f.eks. Aalborg Universitet eller Professionshøjskolen UCN. Byen er attraktiv for studerende med sit hyggelige miljø, cafeer og Jomfru Ane Gade. Med vores studieboliger i Aalborg kan bo i en lys, moderne lejlighed i et nybyggeri.

Let at komme omkring, når du har en lejebolig i Aalborg

Når du skal fra din lejlighed til job, uddannelse eller fritid i Aalborg, er det nemt at komme omkring. Aalborgs infrastruktur fungerer godt med masser af busser og tog i selve byen.

Ligger dit arbejde eller uddannelsesinstitution uden for Aalborg, er det nemt at pendle dertil med motorvejen tæt på byen eller en af de hurtige lyntogsforbindelser.

Går turen længere væk, har du Aalborg Lufthavn tæt på. Du kan flyve til København på 45 minutter, og skal du til udlandet, er det hurtigt at komme til og fra lufthavnen.

Udsigt over Aalborg - Bolig Himmerland

Kom på interesselisten til din nye lejlighed i Aalborg

Vi bygger nye lejeboliger i Aalborg lige nu. Vores lyse, moderne lejligheder i kvalitetsmaterialer kommer til at ligge i et fornuftigt prisniveau for både lejeboliger og studieboliger i Aalborg. 

Skriv dig på interesselisten her, så får du besked, når vores nye studieboliger og lejeboliger i Aalborg er klar.

Når du skriver dig op, kan du markere, om du ønsker en 1-værelses lejlighed, en 2-værelses lejlighed, en 3-værelses lejlighed eller en 4-værelses lejlighed. Du får besked, når vi har nye, ledige boliger i Aalborg, der passer til dine ønsker.

Bolig Himmerland – Dit boligselskab i Himmerland, Vesthimmerland og Nordjylland.

Compare